Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
ochumelay
|
Написане: вівторок вересня 11, 2012 8:56 pm Тема повідомлення: Розробка схем |
|
|
Доброго дня редакторам та працівникам журналу "Настуня"! Я дуже дового шукаю різні вишивки на тему Ретро транспорт (колесний). На сторінках вашого журнала я, на великий жаль, знайшла тільки три дітячих потяга, та одну машину (та і ту не ретро, но цікаву). В мене є до вас прохання - побажання, будте ласкаві розробіть, та надрукуйте схеми вишивок з ретро транспортом (потяги та вагони, автомобілі, велосіпеди та інше). Буду дуже рада якщо моє прохання найде у вас підтримку. Зазделегіть дякую! |
|
Догори |
|
|
Редактор Модератор форуму
|
Написане: середа липня 05, 2017 5:04 pm Тема повідомлення: Re: Розробка схем |
|
|
ochumelay написав: | Доброго дня редакторам та працівникам журналу "Настуня"! Я дуже дового шукаю різні вишивки на тему Ретро транспорт (колесний). На сторінках вашого журнала я, на великий жаль, знайшла тільки три дітячих потяга, та одну машину (та і ту не ретро, но цікаву). В мене є до вас прохання - побажання, будте ласкаві розробіть, та надрукуйте схеми вишивок з ретро транспортом (потяги та вагони, автомобілі, велосіпеди та інше). Буду дуже рада якщо моє прохання найде у вас підтримку. Зазделегіть дякую! |
Цікава ідея. Дякую. Спрбую догодити принагідно. _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
skameykin22
|
|
Догори |
|
|
|
Всі повідомлення, що містять спробу порушення авторського права будь-якого виробника будуть видалятись без попередження
|