Попередня тема :: Наступна тема |
Чи потрібні кардинальні зміни виданю? |
ТАК, до того ж значні та дуже кардинальні |
|
0% |
[ 0 ] |
Ні, і так все добре |
|
12% |
[ 1 ] |
Можливо, але не значні |
|
87% |
[ 7 ] |
|
Всього голосів : 8 |
|
Автор |
Повідомлення |
Редактор Модератор форуму
|
Написане: понеділок лютого 09, 2009 6:02 pm Тема повідомлення: Поради, пропозиції, побажання що до наповнення ж-лу Настуня |
|
|
В цій рубриці можна висловити Ваші побажання редакції, та відповісти на пропозиції інших. _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
Ira
|
Написане: п'ятниця лютого 13, 2009 10:20 am Тема повідомлення: |
|
|
Оксано, особисто мене майже все влаштовує...Хотілося б, щоб відновилися уроки вишивання...Дуже чекаю порад від досвідчених вишивальниць, які можна було б друкувати в рубриці "А я роблю так..". Бо я, наприклад. вишиваю дуже недавно і хотіла б вишити велику картину в багато кольорів, але не знаю як до неї підступитися...як вишивати кожним кольором по 1-2 хрестики??? Хочу, щоб журнал давав корисні поради....і не тільки про стилі вишивання, а про все-все, що стосується вишивки!!!!!!!
Знаю, що ви всіх почуєте і намагатиметесь виконати всі побажання, за це вас і люблю!!! Дякую!!! |
|
Догори |
|
|
|
Написане: п'ятниця лютого 13, 2009 11:11 am Тема повідомлення: |
|
|
О дуже влучна пропозиція обовязково врахуємо, дякую! _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
ma99737
|
Написане: середа березня 04, 2009 1:38 pm Тема повідомлення: Обговорення журналу |
|
|
Добрый день уважаемая "Настуня"! Все в вашем журнале прекрасно, единственное на ,что хотелось бы обратить ваше внимание , когда вышываешь при эл.освещении страницы блестят плохо видно схему. А в остальном все очень нравится!!! _________________ Натали |
|
Догори |
|
|
|
Написане: середа березня 04, 2009 1:53 pm Тема повідомлення: |
|
|
Дякую!
За цю проблему знаємо, але нажаль альтернативи крейдованому пареру - нема. Тому з цією незручністю доведеться миритись. _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
ma99737
|
Написане: четвер березня 05, 2009 9:25 pm Тема повідомлення: |
|
|
Добрый вечер! Большое спасибо за ответ! Поразительно как такой занятый человек успевает отвечать на все вопросы да еще и так быстро!!! С наступающим вас праздником! Не знай забот, живи счастливо, Чтоб говорили все всегда: Как эта женщина красива, Как бесконечно молода!!! _________________ Натали |
|
Догори |
|
|
|
Написане: п'ятниця березня 06, 2009 10:42 am Тема повідомлення: |
|
|
Спасибо!
И Вас с празником и Вам всего самого доброго, хорошего, вечного! _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
Лесюня
|
Написане: п'ятниця серпня 14, 2009 3:19 pm Тема повідомлення: |
|
|
Здравствуйте,"Настуня"!Очень замечательный журнал!Бесподобные картины,доступные схемы.Единственное что хотелось бы добавить в схемы:это подбор ниток как ДМС,так и Анкор,потому что не всегда можно найти то что написано по схеме. _________________ Лесюня |
|
Догори |
|
|
|
Написане: понеділок серпня 17, 2009 9:21 am Тема повідомлення: |
|
|
Дякую.
Справді досить актуальна пропозиція.
Гадаю прийшов таки час надрукувати карту відповідності кольорів яку нам надали виробники. Таким чином Ви зможете побачити що чим можна заміняти та які кольри не мають аналогів, а також досить часто останім часом торгівельні точки не маючи в наявності певного кольору просто говорять що такого не має. Хоча такий нюанс як помилка при наборі номерів ниток теж інколи проскакує, тож будем перевіряти більш ретельно. _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
Nadia
|
Написане: понеділок лютого 08, 2010 10:59 pm Тема повідомлення: |
|
|
Озвучую свою ідею про ікони. Властиво не так про ікони, як про ще одну картину на біблейський сюжет. Але не про звичайну картину.
Мені то прийшло на думку під час візиту виставки crèches тут, в Монтреалі, в Ораторії Святого Йосипа. Не знаю, як перекласти "crèche". Це макети, що зображують сцену народження Христа. Але то можуть бути і картини, і ляльки, використані якісь особливі матеріали. Цікаво те, що кожна країна представляє персонажів через свою культуру. Отже, вони мають зовнішність, вбрання і т.д. тої країни. Я подумала, що може було б цікаво зробити схему вишивки на тему Різдва, з українським антуражем і персонажами в українському вбранні. Також і ікони «українізовані» може були б цікаві.
Якщо би ви зробили такі схеми, я би їх одразу купила.
У нас в церкві була виставка Різдвяних карток, і на деяких картках Діва Марія, Христос мали ‘український’ вигляд. На жаль, маю такі «розмиті» знімки, що на них нічого не видно. |
|
Догори |
|
|
krestik 03
З нами з: 21.01.10 Повідомлень: 5 Звідки: україна,івано-франківськ
|
Написане: четвер лютого 11, 2010 4:24 pm Тема повідомлення: "настуня" обговорення |
|
|
а мені журнал дуже сподобався,шикарні картини,всі хочеться вишити. Трошки засмучує те ,що схеми дрібні. Можливо їх можна було б робити на кольоровій вкладці більшими..Я таку роботу вишивала з журналу,тоді зручніше ділити роботу на квадрати і очі так не напружуються. |
|
Догори |
|
|
Тетяна
|
Написане: понеділок березня 01, 2010 1:05 pm Тема повідомлення: |
|
|
Мне очень нравится Ваш журнал. Вышила около 20 картин по Вашим схемам, получилось великолепно. Я в точности следовала указаным в схемах номерам ниток DMC.
Будет просто замечательно если появятся статьи об истории вышивки не только на Украине, но в других странах. В Бахчисарайском музее меня поразила двухстороняя гладь, очень хочется узнать технологию. Если можно добавте в журнал что-то вроде "мастер-класса" или "уроков вышивки", где мастера будут делится своими советами по различным техникам вышивки.
В Ваших схемах приведены номера только DMC, получается супер, но не все могут себе позволить, поэтому будет неплохо если рядом будет номер ниток несколько подешевле, например "гамма". |
|
Догори |
|
|
Иринка
|
Написане: середа березня 02, 2011 5:04 pm Тема повідомлення: |
|
|
Здравствуйте!
Очень нравится Ваш журнал, покупаю его всеми возможными и почти невозможными способами (к сожалению, нигде не встречала его в продаже в Крыму), а сейчас и выписываю.
Столкнулась с одним неудобством - хорошо бы, если бы на обложке журнала писался не только год и номер, но и месяц выхода - например, журнал номер 51 - Весна. Так можно было бы легко отследить, какой номер рукодельница пропустила или не смогла купить и приобрести его позже)
Да и поиск нужного журнала на Вашем сайте стал бы удобнее) |
|
Догори |
|
|
|
Написане: середа березня 02, 2011 6:57 pm Тема повідомлення: |
|
|
Иринка написав: | Здравствуйте!
Очень нравится Ваш журнал, покупаю его всеми возможными и почти невозможными способами (к сожалению, нигде не встречала его в продаже в Крыму), а сейчас и выписываю.
Столкнулась с одним неудобством - хорошо бы, если бы на обложке журнала писался не только год и номер, но и месяц выхода - например, журнал номер 51 - Весна. Так можно было бы легко отследить, какой номер рукодельница пропустила или не смогла купить и приобрести его позже)
Да и поиск нужного журнала на Вашем сайте стал бы удобнее) |
Зверніть увагу на опис http://www.nastunya.com/ua/shop/prod/2912/
Це було завжди! А від тепер Ви будете отримувати підписку і матиме Ваш примірник такий вигляд
Дивіться на лівий верхній кут там є Рік, № попорядку і місяць.
З №50 - видання збільшене на 4 сторінки, а вартість по передплаті (підписка) лишилась такою ж. Єдиним недоліком передплати поки, що є відставання від графіка але над цим ми дуже активно працюємо. _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
Иринка
|
Написане: четвер березня 03, 2011 10:39 am Тема повідомлення: |
|
|
Пани Оксана, я была невнимательна, спасибо, что показали, где это написано)
С нетерпением жду номер по подписке |
|
Догори |
|
|
|
Всі повідомлення, що містять спробу порушення авторського права будь-якого виробника будуть видалятись без попередження
|