Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
tanya
|
Написане: субота липня 05, 2008 8:42 pm Тема повідомлення: Нужна помощь!!! |
|
|
Подскажите пожалуйста, как можно заказать схему рушников тем, кто из России?? мне, украинке, очень хотелось бы получить схемы украинских рушников и сорочек |
|
Догори |
|
|
Редактор Модератор форуму
|
Написане: понеділок липня 07, 2008 8:23 am Тема повідомлення: |
|
|
Зачекайте будь ласка ще трохи, зараз ведуться переговори з двома російськими підприємствами про представництво нашого товару на території Росії. Сподіваюсь що зовсім скоро Ви зможете придбати наші схеми в звичному для Вас магазинчику.
Для прискорення процесу пропоную кожному з дописувачів повідомити мене де саме Ви купуєте товари для рукоділля. А саме адресу та телефони магазину чи торгової точки прошу надіслати на мою адресу redactor@nastunya.com.ua
Дякую за допомогу! _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
tanya
|
Написане: понеділок липня 07, 2008 9:09 pm Тема повідомлення: |
|
|
Дуже дякую за вiдповiдь. Наше життя склалося за межами Украiни, та рiдний рушник i вишита сорочка зiгрiвають душу. Хотiлося мати в своiй хатi такий незабутнiй спогад про рiдний край. Купую схеми для вишивання через магазин ООО"Элкосистемы" адреса htpp://www.bonbon.ru тiльки магазин не мае украiнських вишиванок. |
|
Догори |
|
|
|
Написане: вівторок липня 08, 2008 7:52 am Тема повідомлення: |
|
|
Тanya, як варіант можна так (цю схему вже практикували для Далекого Сходу Росії) Ви обираєте ті схеми, що вас цікавлять й робите замовлення в веб-крамниці, а в примітках пишете: по передплаті за адресою. Дівчатка з відділу доставки на почтовому відділенні дізнаються вартість цієї бандеролі й говорять вам суму яку ніобхідно сплатити за товар з доставкою. Після надходження коштів, Вам відправляють бандероль. От так все просто. _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
tanya
|
Написане: вівторок липня 08, 2008 9:00 pm Тема повідомлення: |
|
|
Спасибi за вiдповiдь i увагу до мого клопоту. Хочу спробувати такий варiант звя'зку з крамницею i надiюсь, що все буде гаразд. В Нижньому Новгородi створили украiнське товариство, при ньому ансамбль украiнськоi пiснi "Калинове гроно", в якому я приймаю участь. Ми самi вышивали собi костюми по схемам, якi привезли з домiвок в давнi часи - з "Радянськоi жiнки". В кожний приiзд в Украiну шукаемо лiтературу по костюмам та поки ще не знайшли нi cхем крою, нi орнаментiв старовинних вишивок. Спасибi ваш вiдклик, може ви ще що-небудь пiдкажете.
З повагою Козлова Тетяна. |
|
Догори |
|
|
|
Написане: середа липня 09, 2008 8:06 am Тема повідомлення: |
|
|
З задоволенням. Наприклад можу зробити нову тему форуму "Крій та орнаменти українського одягу" гадаю це може стати Вам у нагоді. Зараз процюємо над спец випуском "Жіночі та чоловічі сорочки". _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
tanya
|
Написане: середа липня 09, 2008 8:40 pm Тема повідомлення: |
|
|
Будемо радi створенню такого напрямку в роботi. Хочеться скроiти, вишити i пошити дiйсно украiнську сорочку з пухликами i прошвою, як була в бабусi. Крою сорочок бо дуже багато, в кожнiй мiсцевостi свiй. Потрiбно дотриматись в вишивцi i крою старовинних законiв i порядку, а ми на жаль iх забули. Буду вдячна за допомогу, вiдношусь до цього дуже серйозно, з благоговiнням i трепетом.
З повагою, Козлова Тетяна. |
|
Догори |
|
|
tanya
|
Написане: п'ятниця липня 11, 2008 5:55 pm Тема повідомлення: |
|
|
Добрый день! Вiтаю всiх! Прошу вiдiзватись дiвчат крамницi, якi працюють з виконанням заказiв. Чи прийняли мiй заказ на рушники, i яка вартiсть для передоплаты? З поагою. Козлова Тетяна, м. Нижнiй Новгород |
|
Догори |
|
|
tanya
|
Написане: субота липня 12, 2008 2:29 pm Тема повідомлення: |
|
|
Дорогi дiвчата з крамницi! Дуже дякую за прийом заказу. Прошу надiслати на мою адресу электронне повiдомлення з суммою i адресою на передоплату. Я початкiвець в iнтернету, ще не з усiм справляюсь. Спасибi Вам Оксано.
З повагою, Козлова Тетяна. |
|
Догори |
|
|
Lyudmila
|
Написане: вівторок серпня 19, 2008 9:17 pm Тема повідомлення: Привіт усім! |
|
|
Шановна пані Оксано. Недавно купила "Настуню", щоправда, за 2007 р. №12: зацікавила схема Марко Вовчок. Прочитала за конкурс портретів, схеми яких Ви подавали в журналі. Давно шукаю портрети Лесі Українки, Ольги Кобилянської. Хотіла б Вас попросити, чи можна вислати схеми з вказаними номерами ниток. Вишила Т.Г. Шевченка, Г.Сковороду. Зараз вишиваю І.Франка. Правда, Сковорода вийшов не дуже симпатичний (схема від "Чарівної миті" - не дуже вдало підібрані нитки). Г.Сковороду я дуже шаную, особливо його афоризми, які влучні і в наш час. Буду дуже-дуже вдячна гарній схемі.
Взагалі, журнал дуже сподобався своєю різноманітністю. Тому підпишусь обов*язково, тільки наступного нового року, тому що на кінець року немає сенсу (все одно поштарка не принесе - такі вже в нас порядки ). Чекаю відповіді. |
|
Догори |
|
|
|
Написане: середа серпня 20, 2008 10:06 am Тема повідомлення: |
|
|
О, вишивання видатних українців це справа потрібна й навіть благородна, бо знати й шанувати минуле обов'язково потрібно не лише на шкільних уроках історії та літератури. Нам пощастило з дуже цікавою й водночас з неоднозначною історичною спадщиною. А усвідомлення себе як нації просто необхідна річ, особливо для підростаючого покоління.
Бути громадянином планети Земля звісно річ чудова але й усвідомлення себе як частинки народу не менш необхідне.
З портретом Ольги Кобилянської спробую допомогти найближчим часом. В Настуні були портрети видатних особистостей в номерах: 9, 10, 11, 12. _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
Lyudmila
|
Написане: середа серпня 20, 2008 11:07 am Тема повідомлення: |
|
|
Маю двоє діток - хлопчик(12 років) і дівчинка(1рік 1місяць). Хочу. щоб вони знали імена і обличчя українців, які так багато зробили для України, та, на жаль, молоддю не сприймаються належно. Я повісила на стіну вишивку Т.Г.Шевченка - доця вже пізнає "діда Тараса". Син неодноразово брав участь у конкурсах,присвячених Шевченку. Я проживаю в Білій Церкві - Настуню знайти важко, але спробую.Дякую за допомогу.
|
|
Догори |
|
|
|
Написане: середа серпня 20, 2008 11:20 am Тема повідомлення: |
|
|
Цей портрет по схемі від ПП Кулика? я теж вишивала? на подарунок деректору київської філії лівівського підприємства. Йому дуже сподобався такий подарунок. Саме після цього й з'явилась ідея розробити ще схем видатних українців. _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
Lyudmila
|
Написане: середа серпня 20, 2008 11:54 am Тема повідомлення: |
|
|
Так. Від Кулика. Знайшла в магазині, де взагалі нічого подібного не продавалося. Було б цікаво розробити схеми поетів РОЗСТРІЛЯНОГО ВІДРОДЖЕННЯ, гетьманів України... У мене нещодавно виникла ідея щодо розробки схем трипільських кам*яних баб, Світовида, Сварога, Дажбога та інших богів (тільки не знаю, як). Це все-таки теж наше минуле. |
|
Догори |
|
|
|
Написане: середа серпня 20, 2008 2:27 pm Тема повідомлення: |
|
|
Ідея цікава. Варта серйозного обдумування. А ще в нас є чудові замки та інші дуже цікаві архетектурні памятки про які дехто навіть не знає. Тож варто серйозно попрацювати над цим питанням. _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
|
Всі повідомлення, що містять спробу порушення авторського права будь-якого виробника будуть видалятись без попередження