Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Наталія
|
Написане: п'ятниця липня 03, 2015 2:39 pm Тема повідомлення: Журнал супер! |
|
|
Привіт. Журнал чудовий. Про його існування дізналася нещодавно і він став для мене справжньою знахідкою. Особливо подобаються схеми пейзажів. Пані Оксано, ваш журнал дарує мені натхнення і бажання більше вишивати. Дякую за те, що створили журнал " Настуня ". _________________ Наталія |
|
Догори |
|
|
Редактор Модератор форуму
|
Написане: середа липня 05, 2017 5:02 pm Тема повідомлення: Re: Журнал супер! |
|
|
Наталія написав: | Привіт. Журнал чудовий. Про його існування дізналася нещодавно і він став для мене справжньою знахідкою. Особливо подобаються схеми пейзажів. Пані Оксано, ваш журнал дарує мені натхнення і бажання більше вишивати. Дякую за те, що створили журнал " Настуня ". |
Неймовірно приємно! Дякую Вам за тепло й дуже сподіваюсь, що в майбутньому зможу видавати те що остані 7 років малюю й архівую.
Внаслідок життєвих обставин, а вподальшому дорогожнечі паперу й друкарських послуг зараз немає змоги видавати журнали "Настуня".
Може станеться диво й ми не насловах наблизимось до Європи й знайдемо мецената який стане спонсором "Настуні", принаймні в цивілізованих країнах це поширена практика. _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
|
Всі повідомлення, що містять спробу порушення авторського права будь-якого виробника будуть видалятись без попередження
|