Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
monya
|
Написане: п'ятниця липня 13, 2007 10:17 pm Тема повідомлення: Cорочка для хрестин |
|
|
Допоможіть, будь ласка, знайти схему для вишивки сорочечки для хрестин, для хлопчика. Дуже хочеться порадувати матусю майбутнього хресника! А інформаціі на цю тему нажаль не знайшла!
Заздалегідь, ДЯКУЮ
|
|
Догори |
|
|
monya
|
Написане: п'ятниця липня 20, 2007 12:58 am Тема повідомлення: |
|
|
Люди! Агов!
Чому всі лише дивляться, а ні хто не пише?
Хоч які небудь думки є?
Не соромтеся! Пишіть!
|
|
Догори |
|
|
monya
|
Написане: п'ятниця липня 27, 2007 9:09 pm Тема повідомлення: |
|
|
А часу все менше і менше...
|
|
Догори |
|
|
Natali
|
Написане: понеділок липня 30, 2007 8:13 am Тема повідомлення: |
|
|
я взагалі ніде не зустрічала спеціальних схем сорочки для немовлят. Можу тільки порадити подивитися на рушниках і вибрати невеличку мережку (яка сподобається)... а точас дійсно йде...
_________________ Natali |
|
Догори |
|
|
Редактор Модератор форуму
|
Написане: середа вересня 05, 2007 6:46 pm Тема повідомлення: Стосовно христин! |
|
|
В Настуні №2 є детальна інформація, що до Заданого Вами питання, стр.11, дивіться http://www.nastunya.com.ua/ua/journal/66/
Посуті: полотно на якому христять дитину (простий відріз домотканого полотна) слугує матеріалом для дитячої сорочки.
Варіанти вишивки для першої сорочки для дитини спробую подати завтра, але попереджаю мені відомо лише про декілька з них тож вибір буде не занодто великим. Проте ці узори дуже прсті, й для вишивання сорочучки Вам знадобиться мінімум часу.
З повагою, Оксана Вишневська
Описание: |
вишивка для немовляти, шити білою ниткою по білому полотні! |
|
Размер файла: |
101.34 KB |
Просмотрено: |
24843 раз(а) |
|
|
|
Догори |
|
|
monya
|
Написане: середа вересня 19, 2007 3:47 pm Тема повідомлення: |
|
|
Дуже дякую що відгукнулися!
Статтю в журналі переглянула.
Розумієте це не зовсім те, що мені хотілося. В багаттьох журналах по рукоділлю подаються плаття, сорочечки і комбінезончики саме для хрестин. Тобто я хочу прийти до майбутнього хресника не лише з крижмою, але і з сорочечкою, яку він вдягне до церкви. Щоб ця сорочечка залишилася йому на згадку, перейшла і його діткам.
Думалося може є на цей випадок щось.
|
|
Догори |
|
|
fox
|
Написане: четвер лютого 17, 2011 7:49 pm Тема повідомлення: сорочка для маляток |
|
|
а я мріяла вишити своєму синочку сорочечку на перший день народження...але чомусь не встигла... сподіваюся до літа щось придумаю... може в когось є викройка маленької сорочки (1-2 роки)...і схемка для неї...
|
|
Догори |
|
|
|
Всі повідомлення, що містять спробу порушення авторського права будь-якого виробника будуть видалятись без попередження