Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Инна-Эмма
|
Написане: середа серпня 11, 2010 7:51 pm Тема повідомлення: Дуже важливе питання для мене! |
|
|
Питань всього два:
1. Де можна придбати давні номери журналу? Мені потрібен № 11,12... Можливо 13 номер...
В них має бути серія "Філософія простору", хочу всю серію.
Чи буде перевидання цих номерів? Якщо ні, то чи можливо видати окремо схеми цієї серії?
2.В номері 22 є картина "Весняний птах" сам птах начебто білий, але в номері нитки вказано ДМС 98, а кажуть що такого номера нитки не існує...
Чекаю на відповідь, і дякую за відповідь) |
|
Догори |
|
|
Редактор Модератор форуму
|
Написане: п'ятниця серпня 27, 2010 12:37 pm Тема повідомлення: |
|
|
Відповіді:
1. Настуня №11,12 - є в магазині "Бусинка" м.Київ, М. Армсенальна, площа Слави, ТЦ "Навгатор", але в обмеженій кількості. Перевидання будуть.
2. DMC 98 -Ecru (або нефарбована нитка в Аріадні наприклад це колір під №0000) _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
Инна-Эмма
|
Написане: понеділок серпня 30, 2010 2:20 pm Тема повідомлення: |
|
|
Підскажіть скільки картин вміщує серія "Філософія Простору", і в яких номерах їх шукати? |
|
Догори |
|
|
Редактор Модератор форуму
|
Написане: середа вересня 01, 2010 8:10 am Тема повідомлення: |
|
|
Здається виходило три роботи, але я не пам'ятаю точно, тож перегляньте електрону версію видання http://www.nastunya.com/ua/journal/
Всего є 12 розробок та було прийняте рішення притинити їх друк, найближчим часом додруковувати серію НЕ БУДЕМ. _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
|
Всі повідомлення, що містять спробу порушення авторського права будь-якого виробника будуть видалятись без попередження
|