Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Bunny
|
Написане: неділя травня 10, 2009 2:48 pm Тема повідомлення: Авторська виставка. Допоможіть з порадою. |
|
|
я планую зробити авторську виставку, але не знаю з чого почати
Чи не могли Ви б хоч приблизно описати як це все має відбуватися?
Яку тему краще обрати, якщо планую виставку у лютому? |
|
Догори |
|
|
Редактор Модератор форуму
|
Написане: вівторок травня 12, 2009 8:43 am Тема повідомлення: |
|
|
Доброго дня!
-Приміщеня;
-Запрошення;
-Реклама;
-Технічні моменти (розміщення робіт, та інше)
P.S. Обов'язково переконайтесь, що в дні коли триває Ваша виставка у бажаючих її відвідати є така можливість. (тобто зала не закрита на сім замків) Насправді нюансів дуже багато й в кожному окремому випадку випливають свої. _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
Bunny
|
Написане: четвер травня 14, 2009 2:23 pm Тема повідомлення: |
|
|
На даний момент в мене найболючище питання - це оформлення робіт. Чи необхідно оформлювати всі роботи в одному стилі, і в якому краще оформити так, щоб запам'яталася сама вишита картина, а не певний образ, що несе багет+паспарту. Мені подобаються картини, що оформлені у широкий дерев'яний багет без паспарту та чи подобається це іншим?
Саме для цієї виставки хочу зробити кілька картин розміром 10Х30 см, як їх оформити, взагалі придумати не можу |
|
Догори |
|
|
Редактор Модератор форуму
|
Написане: четвер травня 14, 2009 4:19 pm Тема повідомлення: |
|
|
На мій погляд кожна картина потребує індивідуального підходу в оформлені, й мені імпонує коликартина гармонійно поєднується з рамою та паспатру. Як хочете зробити Ви, це залежить від Вас.
Хочете підреслено музейний варіант - зробіть однакові рами, а бо прагнете підкреслити індивідуальність кожної окремої роботи - тоді в різні. _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
Bunny
|
Написане: понеділок травня 18, 2009 7:49 pm Тема повідомлення: |
|
|
Дякую за поради! |
|
Догори |
|
|
|
Всі повідомлення, що містять спробу порушення авторського права будь-якого виробника будуть видалятись без попередження
|