Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Malva
|
Написане: понеділок листопада 10, 2008 12:17 pm Тема повідомлення: Пропозиція |
|
|
Дуже хотілося б, щоб була можливість купити журнал в електронному вигляді. Чи можливо таке? |
|
Догори |
|
|
Редактор Модератор форуму
|
Написане: четвер листопада 13, 2008 3:16 pm Тема повідомлення: |
|
|
Думаю, що про таке навіть мови бути не може. Бо я й так багато часу витрачаю на боротьбу з підробками та викладеннями моїх схем в інтернет мережі, а якщо продавати журнал в електроному вигляді, то можна відразу зменшувати тираж як мінімум втроє чи навіть більше. Хоча, дивлячись кому продати електрону версію, можна обмежитись продажем одного екземпляру й відразу ж похоронити всі сподівання ще щось продати.... Бо платити за послуги інтернет провайдеру - то це здорово й чудово, а платити розробнику схем - то є дуже погано... чи то пак, ні до чого....
Тож перепрошую, але позитивна відповідь на ваше питання - фактично смертний вирок для видавництва.
Хоча я вас розумію, що можливо, живучи в іншій країні, так може було б зручно. Але на жаль вимушена Вас розчарувати. _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
Malva
|
Написане: четвер листопада 13, 2008 5:07 pm Тема повідомлення: |
|
|
Тоді, скажіть, будь ласка, як я можу придбати журнал № 18. У нас в місті журнал можна придбати лише у двох магазинах. Цього номеру вже давно немає. А мені дуже сподобалися схеми. Я згодна на будь-який варіант покупки цього номеру!!!!!!!! |
|
Догори |
|
|
Редактор Модератор форуму
|
Написане: п'ятниця листопада 14, 2008 5:35 pm Тема повідомлення: |
|
|
Зателефонуйте в редакцію (044)459-39-90 запитайте Анну або напишіть їй на електрону пошту листа anna.m@nastunya.com.ua. Взагалі то №18 фактично нема але один Вам думаю знайдуть. _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
|
Всі повідомлення, що містять спробу порушення авторського права будь-якого виробника будуть видалятись без попередження
|