Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Ira
|
Написане: середа грудня 12, 2007 5:21 pm Тема повідомлення: Схеми дитячих картинок |
|
|
Добрий день!!!
Хочу подякувати за такий чудовий журнал-ви просто супер!!!!
Маю до Вас прохання-друкувати більше дитячих схем!!!!Маю 2 діточок-донечку Настуню і синочка Костю, і хочу для них вишити багато добрих картинок!!!!
Нам дуже подобаються янголята-з нетерпінням чекаємо продовження, адже ще так багато тем не розкрито!!!! І серія улюблені герої дитинства-дуже цікава!!!
Ваші картинки зовсім не схожі на всі інші і за це ми вам дуже вдячні!!!!
Оксано, маю до Вас велике прохання: дуже хочу вишити картинку з лікарем (наприклад, янголята-лікарі), щоб подарувати дуже хорошій людині....
Дякую!!!!! |
|
Догори |
|
|
Редактор Модератор форуму
|
Написане: субота січня 24, 2009 6:26 pm Тема повідомлення: |
|
|
Шановна пані Ira, саме зараз ми активно працюємо над книгою "Дитяча вишивка", яка міститиме лише дитячі картинки. Таким чином вишивати для дитини та разом з дитиною буде значно приємніше. книга міститиме ті картини, що вже були в "Настуні" та нові сюжети, з вже звичними віршиками для дітлахів. _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
Ira
|
Написане: неділя лютого 08, 2009 2:46 pm Тема повідомлення: |
|
|
УРА!!! Дякую!!!! Буду з нетерпінням чекати!
А коли книга планується в продаж??? |
|
Догори |
|
|
Редактор Модератор форуму
|
Написане: понеділок лютого 09, 2009 5:56 pm Тема повідомлення: |
|
|
В продаж книга планується в березні-квітні 2009 року _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
|
Всі повідомлення, що містять спробу порушення авторського права будь-якого виробника будуть видалятись без попередження
|