Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Vitysik
|
Написане: вівторок серпня 05, 2008 7:21 am Тема повідомлення: Питання |
|
|
Дброго дня, шановна редакція. Скажіть будь-ласка, чому ваш журнал виходить із запізненням, на вашому сайті також, я купила вже 22 номер, а на ньому пише "квітень", а зараз вже серпень, на сайті розміщений тільки 21. |
|
Догори |
|
|
Редактор Модератор форуму
|
Написане: вівторок серпня 05, 2008 8:46 am Тема повідомлення: |
|
|
Доброго дня!
На це є декілька досить об'єктивних причин:
по-перше, запізнення по графіку відбулося ще в грудні 2007 р. й наздогнати (виправити) цей факт мені досить важко;
по-друге, я стала більш вимогливою до наповнення видання й витрачаю значно більше часу на його підготовку (як Ви знаєте, схеми до Настуні я розробляю власноруч).
Але сподіваюсь, в серпні ця прикрість буде подолана. Зараз в продажу знаходиться 23 номер за травень, а друкарні працюють над друком 24 номеру за червень. Майже готові до друку 25, 26, 27, які найближчими днями потраплять до друкарні й з відривом в 2 тижні один від одного надійдуть в продаж. Тож я роблю все від мене залежне, аби виправити цю прикрість.
А в веб-версії видання не викладені вчасно тому, що це потребує затрат часу, який зараз досить ціний й витрачається на подолання відставання від графіку. _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
Vitysik
|
Написане: вівторок серпня 05, 2008 3:54 pm Тема повідомлення: Подяка |
|
|
Я дуже вдячна вам за вашу роботу |
|
Догори |
|
|
Редактор Модератор форуму
|
Написане: четвер серпня 07, 2008 2:42 pm Тема повідомлення: |
|
|
Я рада, що Вам подобається! _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
|
Всі повідомлення, що містять спробу порушення авторського права будь-якого виробника будуть видалятись без попередження
|