Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Редактор Модератор форуму
|
Написане: вівторок липня 01, 2008 3:50 pm Тема повідомлення: Набори для вишивання "CROSS STITCH- Китай" |
|
|
В нашій крамниці з'явились набори, вироблені в Китаї. Пропоную Вам спробувати, якість наборів вийнятково добра. Навіть при всій моїй зайнятості я вишиваю
Мені дуже побобається якість набору, й сюжетом натішитись неможу так "живо" й природно.
Без вагань раджу Вам спробувати. http://www.nastunya.com.ua/ua/shop/cat/57/offset/all/
_________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
ninusa
|
Написане: четвер липня 03, 2008 12:53 pm Тема повідомлення: |
|
|
Побачила я китайські набори для вишивання... Картини класненькі. Але як щодо розміру канви? Бачу №11 і 9. А це не дуже страшно виглядає.Добре, коли дивитися з далеку, а з близька? Комп"ютерною мовою- дуже пікселі крупні виходять і відчуття розмитості... Чи не так?
А картини величенькі. Я це люблю, бо хворію на гігантизм _________________ "Вся моя жизнь - игла" |
|
Догори |
|
|
|
Написане: четвер липня 03, 2008 4:30 pm Тема повідомлення: |
|
|
Справа в тому, що в них канва має іншу номерацію ніж та, до якої ми звикли й 14 китайська як 16 цвейгарт, а 11 майже як 14, а 9 відповідно дійсно велика. В них власна логіка
Я наприклад дуже люблю вишивати дрібненько 18 канва ну 16 максимум 14 лише інколи. я завтра постараюсь сфографувати вішиту картину на їх 11 канві й зараз, як я вже писала, шию на 14 - дуже подобається я просто млію від задоволення відложила всі свої власні розробки аж 3 дні сиділа за "Гілкою сакури". _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
|
|
Догори |
|
|
sveta1975
|
Написане: субота червня 20, 2009 10:16 am Тема повідомлення: |
|
|
Хотіла б спробувати китайські набори, але в магазині їх не має в наявності. Як їх можна замовити |
|
Догори |
|
|
|
Написане: понеділок червня 22, 2009 8:24 am Тема повідомлення: |
|
|
До кінця тижня з"являться в інтернет магазині.
А взагалі-то в магазина на Чернігівській є весь асортимент цих наборів. _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
sveta1975
|
Написане: понеділок червня 22, 2009 7:12 pm Тема повідомлення: |
|
|
Дякую за відповідь. Я не з Києва і мені зручніше замовляти в інтернет магазині. |
|
Догори |
|
|
|
Написане: вівторок червня 23, 2009 8:59 am Тема повідомлення: |
|
|
Я спробую знайти час й виложити для продажу китайські набори.
Доречі ось ще один мій процес по цих наборах
Як бачите доволі швидко рухаеться навіть при моїй зайнятості ниточка просто супер!!! Кканву я замінила бо не люблю велику а там здаеться була 11 то ж вишиваючи на 16 в мене буде можливість вишити дві однакові. Біда лиш в тім що я не люблю повторювати вже зроблене, хоча поживемо побачимо. _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
tanyuhin
|
Написане: середа вересня 16, 2009 8:20 am Тема повідомлення: |
|
|
Здравствуйте!!!! Скажите пожалуйста, я у нас в кишиневе нашла 2 таких набора (розочки и семейство мишек) и там в инструкции все на китайском Поняла, что все кресты делать нитью в 3 сложения, и что-то там нитью в 2 сложения (может бэкститч?). И когда цвета перечисляют, тоже там иероглифы разные!!! Помогите, пожалуйста!!! |
|
Догори |
|
|
|
Написане: середа вересня 16, 2009 9:43 am Тема повідомлення: |
|
|
Добре давайте розберемось разом.
Який розмір канви в Вашому наборі й чи звернули Ви увагу на ось таку помітку
там вказано артикл набору і відповідно артикулу який розмір канви там лежить і в ниткою в скільки складань вишивати.
Відповідно якщо крім цього є "Бекстіч"....
Ділюсь своїм досвідом
В наборі була 11 канва я взяла 16 і замість однієї картини зкожного вийшло по дві картини ще й нитки лишилися. _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
|
Всі повідомлення, що містять спробу порушення авторського права будь-якого виробника будуть видалятись без попередження