Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Галина
|
Написане: вівторок червня 03, 2008 2:33 pm Тема повідомлення: Ділимося досвідом |
|
|
Прошу поділитися досвідом тих, хто вишиває картини Golden Kite. На одному з сайтів бачила порівняння "обіцяного" і реального вигляду картини. Різниця, скажу вам, дуже суттєва. Якраз вирішила взятись за виконання однієї, і боюсь залишитись незадоволена результатом, бо ж розміри в них величезні, тому і матеріалів і праці піде не мало. Так може в когось є досвід вишивання картин цього виробника, можливо можете розмістити фото будь-яких готових робіт, бо схеми я маю майже всі. Це ж стосується картин від Classik Cross Stitch та Artecy Cross Stitch
|
|
Догори |
|
|
Редактор Модератор форуму
|
Написане: середа червня 04, 2008 1:36 pm Тема повідомлення: |
|
|
Стосовно ціх та багатьох інших наборів , з сто відсотковою впевненістю можу сказати Вам одне:
- якщо це оригінал - результат буде обіцяний, а якщо ксерокопія схеми з підбором нитки або схема з інтернету, то непередбачуваний.
Сама я ціх наборів як і всіх інших ніколи не прошивала (мушу прошивати своє) але мої дівчата дуже схвальної думки.
_________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
Галина
|
Написане: середа червня 04, 2008 2:07 pm Тема повідомлення: |
|
|
Схема оригінальна, з сайту Golden Kite (у Львові нажальїх можна придбати тільки через інтернет)
Тоді ще питання стосовно самого процесу роботи. Як відомо ті схеми досить великого розміру (по 40-60 сторінок А4). На сайті Golden Kite є фото самого процесу, так от там майстрині вишивають окремо покожній сторінці (тобто зашивають прямокутними кусками кожну сторінку по черзі). Як робите з подібними схемами ви, наші українські вишивальниці, бо особисто я так ніколи не вишивала. І ще одне питання про стпосіб закріплення канви. Я завжди вишиваю на пяльцях, підбираючи по розміру, проте бачила що саме такі великі роботи вишивають на спец. станках(вибачте, незнаю як правильно вони називаються ). Чи є в когось досвід роботи на станках, наскільки це зручно і які взагалі є переваги і недоліки в такому способі?( перетискання канви, мобільність, ціна, зручність і т.п.).
Звідси ж питання до п. Оксани : чи є у Вас в продажі такі станки, які розміри і вартість. Якщо ні, то можливо знаєте де можна добути. Через інтернет не дуже люблю робити покупки, особливо через "веб-мані", дуже це ще в нашій країні не надійна штука .
Хотілося б почути побільше різних думок, невже в Україні так мало вишивальниць? Закликаю бути активнішими і привітнішими!!!
|
|
Догори |
|
|
|
Написане: середа червня 04, 2008 3:23 pm Тема повідомлення: |
|
|
Для вишивання великих картин є спеціальні гобеленові пяльця. Зараз спробую знайти Вам фото. Великі картини вишиваються шляхом заповнення почергово секторів від середини. Якщо в Вас не набор, а скачана схема боюсь, що сподівання на якісний результат дещо марні, за вийнятком якщо схема від самого виробника і нитки Ви будете використовувати саме ті, в яких було розроблено схему. В протилежному випадку ризикуєте потратити час даремно.
Описание: |
|
Размер файла: |
27.83 KB |
Просмотрено: |
50837 раз(а) |
|
|
Догори |
|
|
Галина
|
Написане: середа червня 04, 2008 3:35 pm Тема повідомлення: |
|
|
Схема в мене від виробника, просто вона йде не великим полотном, а на листках А4 формату десь 40 сторінок. Фото тих станків я і сама в неті бачила, але от не знаю чи варто таке собі купувати, бо і ціна не дешева і в магазинах нема, а через нет його не оціниш, не пощупаєш. Та і не знаю чи потрібно воно мені, хоча на пяльцях незручно буде, коли великі куски полотна звисають збоку, навіть на самих великих. Я вже рушник так вишиваю, і полотно заваджає, і пяльця великі тримати незручно.
|
|
Догори |
|
|
|
Написане: четвер червня 05, 2008 10:00 am Тема повідомлення: |
|
|
Пані Галина, я на такому гобеленовому пяльці вишила вже не одну картину. На петрівці воно коштуе наприклад розмір 30х60 - 75,00 грн. виготовляють їх десь на Західній Україні, в магазинах теж часом трапляється. Мені подобається на такому шити, принаймні ліпше за кругле звичайне пяльце.
|
Догори |
|
|
Натали
|
Написане: субота червня 21, 2008 10:39 pm Тема повідомлення: |
|
|
Галина, поищите в "Крестомании" (есть такой интернет-магазин). Это наш украинский. Уних целая куча этого добра.И напольные, и диванные, и настольные. И они не работают с Веб-мани.
|
|
Догори |
|
|
Auroraten
|
Написане: п'ятниця серпня 08, 2008 12:18 am Тема повідомлення: |
|
|
Галина!
Я минулого року вишила картину ГК, дуже задоволена. Зараз розпочала роботу над наступною розробкою цієї ж фірми. Спробую вставити зображення:
|
24.97 KB |
49848 раз(а) |
|
|
|
Догори |
|
|
Auroraten
|
|
Догори |
|
|
Галина
|
Написане: п'ятниця серпня 08, 2008 9:22 am Тема повідомлення: |
|
|
Дякую Auroraten за поради, я вишиваю Флабеліферу, прошила вже десь три листка і результат мені поки що дуже подобається. Спробую на вихідних сфотографувати і вставити. З радістю вступлю в клуб, бо вже просто захворіла дизайнами ГК. Ваш дизайн в мене теж в планах. А як вишиваєте ви, кожен лист окремо?
А ще сьогодні мені мають привести вишивальний станок . На гобеленових пяльцях вишивати неможу, бо важко тримати і потрібно весь час їх на щось обпирати. Станок замовила в магазині у Львові, ціна 130 грн. Якість просто супер, акуратний, компактний, міцний. Пізніше теж викладу фото.
|
|
Догори |
|
|
Галина
|
Написане: п'ятниця серпня 08, 2008 9:33 am Тема повідомлення: |
|
|
Ось таку панянку вишиваю. Нажаль відшитої чи в процесі ніде знайти неможу, але надіюсь що вийде гарно. Розмір 300*363 хретика. 190 відтінків, причому десь 125 відтінків це змішані кьольори. Багато одиночних хрестиків.
|
56.71 KB |
49835 раз(а) |
|
|
|
Догори |
|
|
Auroraten
|
Написане: п'ятниця серпня 08, 2008 11:57 am Тема повідомлення: |
|
|
О, яка красуня! Дійсно, у відшитому вигляді я її ще не зустрічала. Впевнена, отримаєте неперевершену картину!
Я вишиваю цілими листами, поки що без станка - в нашому місті я їх у продажу не бачила, а досвіду спілкування з інтернет-магазинами ще не маю. А от Вас щиро вітаю з таким цінним придбанням!!
І ціною на станок Ви мене порадували - я думала, він коштує в районі 100 долларів і більше...
Успіхів Вам у роботі, обов`язково покажіть поточні результати!
|
|
Догори |
|
|
PSEL
|
Написане: неділя березня 15, 2009 11:34 am Тема повідомлення: |
|
|
Подскажите пожалуйста, где можно выбрать и купить схему Golden Kite.. Нашла интернет-магазин но где-то в Сибири и они рассылают только по России, девочки, где вы покупаете схемы у нас в Украине?
|
|
Догори |
|
|
Галина
|
|
Догори |
|
|
PSEL
|
Написане: середа березня 18, 2009 10:03 am Тема повідомлення: |
|
|
Спасибо.Очень хочу вышить "Придворные ЕЕ Величества" может кто-то уже вышивал? Где лучше заказать схему? Подскажите насколько выгодней заказывать вместе с ДМС? У меня есть рама, но размеры вышивки намного больше, как в таком случае закреплять ткань?
|
|
Догори |
|
|
|
Всі повідомлення, що містять спробу порушення авторського права будь-якого виробника будуть видалятись без попередження
|