Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Lenysha
|
Написане: четвер січня 21, 2010 11:13 am Тема повідомлення: А що Вам не подобається в процесі вишивання? |
|
|
Один мій знайомий назвав вишивку "вітчизняним видом медитації". Дійсно, процес вишивання заспокоює, приносить задоволення, систематизує думки. Проте, в цьому процесі є кілька моментів, які мене страшенно дратують. Це закріплення нитки (в дитинстві привчилася до закріплення способом "вузлика" картини виходять чудові, але втрачають всю цінність через виворіт), а ще страшенно дратує, коли доводиться зашивати одним кольором фон картини.
А що Вам не подобається в процесі вишивання? |
|
Догори |
|
|
Nadia
|
Написане: п'ятниця січня 22, 2010 6:06 pm Тема повідомлення: |
|
|
А мене дратують не зашиття фону, а якраз навпаки, одиночні хрестики. Певна, що я не ориґінальна .
І також хочеться вишивати скорше, щоб почати нову роботу. Бо я не вишиваю 150 речей одночасно |
|
Догори |
|
|
Редактор Модератор форуму
|
Написане: понеділок січня 25, 2010 10:12 am Тема повідомлення: |
|
|
А я, вишиваю багато робіт одночасно, бо дратує одноманітність і часом є настрій поморочитись, а часом немає і хочеться чогось простого і швидко
Тож мою більш ніж 3-4 десятки робіт одночасно (з вишивання та вязання) і від думки, що маю великій вибір роботи, швидше рухаюсь.
Звісно є речі, що хочеться робити лише їх і розпочавши доводжу до кінця не переключаючись на інше але це скоріш вийняток ніж правило, бо маю роботи які "мушу" відшити швидко (для обложки Настуні) от вони останім часом дратують найбільше бо часто не співпадають з настроєм та бажаням (бо враховую думку колег та читачів що ставити на обкладинку і все рідше власну). _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
vira
|
Написане: субота січня 30, 2010 9:50 pm Тема повідомлення: |
|
|
Мене теж найбільше дратують "одиночки". Інколи вони дійсно необхідні, але буває, що схема погано пропрацьована -ото горе!
Зараз шию букет лілій, там тих одиночок до біса, але має вийти дуже красиво (те, що вже вишила, це показує), тож в таких випадках варто трохи перетерпіти аби результат був хороший. То я цю роботу вишиваю, коли є настрій, а ще пару-трійку маю під інший настрій. |
|
Догори |
|
|
Инна-Эмма
|
Написане: середа серпня 11, 2010 8:16 pm Тема повідомлення: |
|
|
мене найбільше дратує пошук ниток)))))
Іноді просто не розумієш чому тих які потрібні НЕМАЄ....
А ще дратує те що неможливо вишивати ВСЕ що хочешь відразу, бо не вистачає часу, і це якось неорганізовано))) |
|
Догори |
|
|
Elani
|
Написане: неділя лютого 13, 2011 10:53 pm Тема повідомлення: |
|
|
А мене літом дратують вологі руки через спеку
тому літом майже не вишиваю, а шкода |
|
Догори |
|
|
Редактор Модератор форуму
|
Написане: понеділок лютого 14, 2011 10:09 am Тема повідомлення: |
|
|
Спробуйте, вживати тонізуючі напої. Наприклад гарячий зелений чай, або селеровий+томатний (50%/50%) свіжий сік (Селера стовбурова не корнева) можна підібрати різні варіанти розібратись, що саме Вам допоможе.
Правильно підібраний тонізуючий напій позбавить зайвого потовиділення і допоможе почуватись більш комфортно, а от вишивати чи ні літом інша справа. _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
Vesna
З нами з: 06.03.11 Повідомлень: 1 Звідки: Кам"янець-Подільський
|
Написане: неділя березня 06, 2011 8:37 pm Тема повідомлення: |
|
|
Не подобається коли гудзи в'яжуться.Тяжко розплутувати. _________________ Вікторія. |
|
Догори |
|
|
natalie.kisil@gmail.com
|
Написане: неділя квітня 03, 2011 2:05 pm Тема повідомлення: |
|
|
і я дратуюся, коли мені нитка заплуталась у якісь вузли, і доводиться їх розпутувати. А короткою вишивати - то це забагато відходів і ще більше дратування, бо не встигла розігнатися, як вже помаленько дошиваю отой куций хвостик нитки
І з натхненням бувають проблеми, то голка не йде, то просто відірватись від вишивки негодна |
|
Догори |
|
|
|
Всі повідомлення, що містять спробу порушення авторського права будь-якого виробника будуть видалятись без попередження
|