Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
lart
|
Написане: четвер листопада 06, 2008 11:26 am Тема повідомлення: |
|
|
Дуже файні роботи, брабо, браво, браво
|
|
natali_li
|
Написане: понеділок грудня 01, 2008 11:28 am Тема повідомлення: Мені дуже сподобались Ваші роботи |
|
|
Мені дуже сподобались Ваші роботи
у мене запитання скільки приблизно часу ви робите одну роботу?
|
|
Догори |
|
|
Галина
|
Написане: понеділок грудня 01, 2008 7:05 pm Тема повідомлення: |
|
|
Дякую. Та по-різному буває, вишиваю восновному коли прийде натхнення, можу всі вихідні просидіти над вишиттям не відриваючись, а можу закинути на пару місяців. Мій рекорд був тиждень, вишивала щодня до 3 ночі, поспішала зробити подарунок (вишитий годинник), нажаль фото немаю. Мій основний процес (див. в рубриці робота в процесі) тягнеться вже пів року. і кінця-краю не видно. Нажаль зараз немаю фотика щоб показати
|
|
Догори |
|
|
natali_li
|
|
Догори |
|
|
Галина
|
Написане: вівторок грудня 02, 2008 1:08 pm Тема повідомлення: |
|
|
О, ця картинка в мене в найближчих планах, якщо не помиляюсь то це "Щоденник" Ланарте. Можливо навіть почну паралельний процес. Теж хочу в декрет і сидіти собі спокійно вишивати На фото Ваша робота? Розкажіть будь-ласочка як вишиваєте, по набору чи все окремо купували. буду дуже вдячна за інформацію.
І доречі, до мене прошу на ТИ
|
|
Догори |
|
|
natali_li
|
Написане: вівторок грудня 02, 2008 1:56 pm Тема повідомлення: Дівчата пробачте за мою українську мову |
|
|
якщо ви не проти я перейду на російську мову
Галя
да это моя работа
купила Ланарте схемы еще 5-6 лет тому назад пока была в дикрете
так как раньше вышивала по разным источникам а наборы не покупала у меня был энный запас DMC поэтому так и стараюсь придерживаться не покупать готовые наборы
делала расчет затрат то такая картина мне обходится дешевле чем купить ее в наборе
Закончить эту работу еще не могу так как сын в детстве испортил мне один лист схемы а покупать заново не хочется просто тратить деньги лучше новую схему купить
|
|
Догори |
|
|
Галина
|
Написане: вівторок грудня 02, 2008 3:08 pm Тема повідомлення: |
|
|
Класно в Вас виходить. Я теж готові набори не купую, бо запас ниток великий та і канву люблю підбирати сама. Хоча в наборах Ланарте вона класна. Я знайшла в магазині льон такий як вони дають в свої набори, якість дійсно шикарна, но і ціна теж. Ширина в нього 80 см, метр коштує 90 грн. Якраз на ту картинку його собі купила. А ви на якій канві вишиваєте? І взагалі поділіться своїми враженнями від вишиття цієї роботи. Покажіть які ще маєте роботи.
Доречі на рахунок зіпсованої схеми, якщо треба можу вам скинути на емейл.
|
|
Догори |
|
|
natali_li
|
|
Догори |
|
|
Галина
|
Написане: середа березня 18, 2009 11:26 am Тема повідомлення: |
|
|
Овормила накінець-то свої "Осінні нотки". Фото звичайно не передає нормально кольори, але оформленням не дуже задоволена, внутрішнє паспарту повинно було бути вужче на 3-4 мм і не таке яскраве (на фото воно взагалі виглядає червоним, настравді оранжеве).... але все одно радує що така краса не валяється в комоді а прикрашає мамину кімнату. Дякую п. Оксані за таку чудову схему... хотілося бачити на сторінках журналу побільше пейзажів.
|
|
Догори |
|
|
Редактор Модератор форуму
|
Написане: четвер березня 19, 2009 10:21 am Тема повідомлення: |
|
|
Яка краса вийшла
Браво!
Оформленя чудове, я розумію Вас бо Ви хотіли по іншому, але все одно дуже гарно. Я коли мені не догодили з оформленням домагаюсь, а би переробили, але останім часом це все складніше, хоч і рідко щось не так роблять.
_________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
Редактор Модератор форуму
|
Написане: четвер березня 19, 2009 10:22 am Тема повідомлення: |
|
|
natali_li гарно виходить з нетерпіням чекаю на продовження процесу!
_________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
Міледі
|
Написане: четвер грудня 03, 2009 7:41 pm Тема повідомлення: |
|
|
Вітаю! Пані Галя я взахваті від ваших робіт. Дивлячись на них, прийшло натхнення знову щось вишити. Всі-всі роботи дуже гарні.
|
|
Догори |
|
|
|
Всі повідомлення, що містять спробу порушення авторського права будь-якого виробника будуть видалятись без попередження