Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Vitysik
|
Написане: середа лютого 06, 2008 11:12 am Тема повідомлення: Прохання |
|
|
Шановна редакція журналу "Настуня"! Мені дуже подобається ваш журнал, в мене вже є 5 номерів, але , в картах кольорів ви допускаете помилки: ви даете номер кольору нитки, якого взагалі не існує, так на одній із схем з 30 кольорів не існує 5. Також ви друкуєте схеми та таблиці кольорів Anchor, а їх практично немає в продажу у нашому місті. Велике до вас прохання: перевіряйте "існування" тих кольорів які ви друкуєте в схемах, або друкуйте паралельно з Anchor нитки фірми DMC. Також хочу вам подякувати за ту роботу, яку ви робите, продовжуйте, всього вам найкращого, чекаю вашого журналу в продажу. |
|
Догори |
|
|
Вемьюн Тореззз
|
Написане: вівторок квітня 08, 2008 5:33 pm Тема повідомлення: |
|
|
Доброго часу доби, шановна редакція! Мені дуже сподобався Ваш журнал. Чи не могли б ви пояснити, як на нього підписатися??? _________________ Я тебя простила, я тебя впустила -
не горюй о сердце, я скую другое
(с) Хелависа "Чужой" |
|
Догори |
|
|
Вемьюн Тореззз
|
Написане: четвер квітня 17, 2008 1:36 pm Тема повідомлення: |
|
|
Ще одне запитання: якщо я підписуюся на журнал, чи є в мене можливість замовити усі попередні номери? _________________ Я тебя простила, я тебя впустила -
не горюй о сердце, я скую другое
(с) Хелависа "Чужой" |
|
Догори |
|
|
Редактор Модератор форуму
|
Написане: вівторок травня 13, 2008 8:32 am Тема повідомлення: |
|
|
Це дуже просто подзвоніть в відділ доставки (044) 459-39-90 й замовляйте будь-які номери видання, та іншу продукцію нашого виробництва. До кінця року планується друк каталогу товарів для рукоділля. Довідки з цього та інших питання в відділлі доставки товару. _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
Natalenaz
|
Написане: вівторок лютого 10, 2009 8:49 am Тема повідомлення: |
|
|
Я подписалась на 2009год, в моём адресе неправильно стоит почтовый индекс: г.Одесса, ул.М.Говорова 65000,а нужно 65009,последняя цифра 9,заранее благодарна. |
|
Догори |
|
|
Редактор Модератор форуму
|
Написане: вівторок лютого 10, 2009 9:38 am Тема повідомлення: |
|
|
Шановна пані Natalenaz.
Підписка на 2009 рік відбувається через почтові відділення, а відповідно редакція ніяк на неї впливати не може, тож виправити адресу чи индекс ми ніяк неможем виправити.
Тож перепрошую але допомогти Вам не можу. _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
Natalenaz
|
Написане: середа лютого 11, 2009 9:24 am Тема повідомлення: |
|
|
Уважаемая Оксана Вишневская, почтовый блак заполняла лично я, и написала почтовый индекс правильно 65009.На конверте напичатанный и приклеенный мой адрес вашей редакцией,поэтому исправить можете только вы,заране благодарна. |
|
Догори |
|
|
|
Всі повідомлення, що містять спробу порушення авторського права будь-якого виробника будуть видалятись без попередження
|