Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Людмила
|
Написане: середа лютого 11, 2009 10:12 pm Тема повідомлення: Питання до редакції "Настуні" |
|
|
Подскажите пожалуйста! В декабре я оформила подписку на "Настуню" на нашем почтовом отделении (Днепропетровск). На сегодняшний день еще не получила ни одного номера. Они просто еще не вышли, или это так почта работает? |
|
Догори |
|
|
Редактор Модератор форуму
|
Написане: четвер лютого 12, 2009 1:10 pm Тема повідомлення: |
|
|
Пані Людмила, журнал дійсно відстав від графіка.
Зараз друкується №29 (листопад 2008), практично відразу ж за ним - №30.
А вже далі піде швидше, бо ми нарешті знайшли ефективний спосіб співраці з гуртовиками, тож пришвидшиться повернення коштів за продані номери видання. Таким чином, ми зможемо (сподіваюся) оплачувати друк та папір вчасно, а отже, видання нарешті наздожене графік виходу й радуватиме Вас вчасною появою, а саме в двадцятих числах місяця. _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
OL469
|
Написане: середа лютого 25, 2009 1:10 pm Тема повідомлення: |
|
|
Розпочала вишивати картину лебедина родина (№12), дуже дрібна схема. Чи можливо отримати в ч/б варіанті. |
|
Догори |
|
|
|
Написане: середа лютого 25, 2009 4:34 pm Тема повідомлення: |
|
|
Будь-ласка я навіть на мило можу переслати ч/б схему. _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
OL469
|
Написане: середа лютого 25, 2009 9:41 pm Тема повідомлення: |
|
|
Якщо це можливо будь-ласка, за все велике дякую! |
|
Догори |
|
|
|
Написане: четвер лютого 26, 2009 12:53 pm Тема повідомлення: |
|
|
Всі бажаючі отримати ч/б схему лебединої родині пишіть мені на електрону адресу я надійшлю Вам схему redactor@nastunya.com.ua _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
|
Всі повідомлення, що містять спробу порушення авторського права будь-якого виробника будуть видалятись без попередження