Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Редактор Модератор форуму
|
Написане: понеділок січня 26, 2009 6:55 pm Тема повідомлення: Нотатки редактора |
|
|
В цю тему я збираюсь вивішувати свої нотатки з приводу всіляких дурнуватих і розумних подій життя.
Тобто те, над чим, на мою скромну думку, варто було б замислитись. Пропоную це активно обговорювати, бо я жінка, а значить, схильна до істеричного сприйняття та істеричних реакцій, що є цілком буденним та нормальним для моєї статі. Отже Вам, як суб'єктивним глядачам зі сторони видніше, де я впадаю в істерику, а де раціональне зерно здорового глузду все ж присутнє.
Тож пропозиція чемно обговорювати і навіть дописувати свої думки чи роздуми з всіляких цікавих тем... _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
Редактор Модератор форуму
|
Написане: понеділок січня 26, 2009 6:56 pm Тема повідомлення: |
|
|
Тема перша: Світське життя, або хто такі графомани?
Нещодавно відвідувала літературний сайт ***, і не просто так відвідувала, а по рекомендації на так, з вашого дозволу сказати, запрошення. Перш ніж про щось говорити, перечитала вірші „завсігдателів”, мало що з прочитаного можна назвати віршами... Ви не подумайте, білі вірші - це теж вірші, я їх не люблю, але поважаю тих, хто їх пише, а тут вони настільки білі, що на мить здається, що при друці на принтер папір лишиться чистим... Була вражена, але ж таки ризикнула вивісити кілька своїх творінь. Внесу ясність, я не претендую на високе звання поета, пишу для себе, пишу з раннього дитинства. Друкуватись в планах не було, ще з тих далеких пір коли в дитинстві відіслала вірш на конкурс і ... прочитала його в обласній газеті під чужим ім’ям. Тож по суті, аби не „Настуня”. мої вірші ніколи б не побачили читачів, так само як мамині, так само, як обох тіток, бабусі та прабабусі. Писати для себе - то в нас сімейне.
Так от, після „неадекватних” розмов з „завсігдателями”, написала лист редактору сайту (модератору) наступного змісту:
Шановна пані Редактор.
Прошу видалити мої твори та реєстрацію, бо при реєстрації на Вашому сайті мені, на жаль, не вдалось зареєструватись належним чином. То по-перше. По-друге, я тут почуваюсь стареньким рокером, що, сплутавши двері, втрапив на зібрання шанувальників клубних гоцалок. Тому чітко розумію: моя музика не для Вас, а Ваша точно не для мене. Тож краще буде, коли кожен буде в своєму середовищі, аби не створювати зайві конфлікти, та не витрачати час.
Дякую за допомогу, перепрошую за витрачений час!
З повагою, я
На що отримала відповідь, що вони раді позбутися такого скандаліста-графомана, як я... Очманіти, а мені на мить здалось, що я цілком ввічлива та чемна була, ну, принаймні, в даному випадку. Ні, я звичайно можу бучу влаштувати в склянці води, навіть в ложці під настрій, але....
Ну добре, скандалістка так скандалістка, графоманка, ну і це теж можливо, цілком можливо, але дехто, крім мене, так не вважає, бо, наприклад, на http://virsh.com.ua/ я маю досить непогані відгуки, тобто як позитивні так і негативні, бо люди різні, а відтак і смаки в них різні.
Та й Господь би з тим високо інтелігентним сайтом, єдине, що не покоїть це те, що в них „Від рукопису до книжки” – ну й муть же ж доведеться читати нашим нащадкам. Якщо звичайно оте геніальне до друку дійде.... _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
|
Всі повідомлення, що містять спробу порушення авторського права будь-якого виробника будуть видалятись без попередження
|