Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Редактор Модератор форуму
|
Написане: п'ятниця січня 16, 2009 1:32 pm Тема повідомлення: Магазини рукоділля |
|
|
Ця рубрика створена для того аби організовати взаємодопомогу між учасницями форуму, тобто адреси магазинів, та Ваші відгуки проних.
Вся справа в тому, що до редакції часто звертаються з проханням підказати де можна купити той чи інший товар. Наприклад найчастіше питають де купити муліне Анкор. Так от давайте спільно створимо список таких магазинів. _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
наточка
|
Написане: п'ятниця січня 16, 2009 1:49 pm Тема повідомлення: магазини рукоділля |
|
|
В городе Харькове в районе Дворца Спорта (Новые Дома), есть магазинчик, в котором еще вчера можно было купить Anchor по цене 3.50. А DMC на книжном базаре по цене 5 грн. Если кому интересна эта информация, пишите, расскажу подробней. Спасибо за внимание! |
|
Догори |
|
|
Оксана
|
Написане: п'ятниця січня 16, 2009 8:03 pm Тема повідомлення: |
|
|
Уважаемая Наточка! Буду благодарна за информацию. Я тоже живу в Харькове. Может, пообщаемся на досуге? Электронный адрес вышлю в личном сообщении. С уважением, Оксана |
|
Догори |
|
|
Натали
|
Написане: субота січня 17, 2009 10:38 am Тема повідомлення: |
|
|
Я пользуюсь интернет- магазинами. Довольна, конечно, не на 100%, но.. Цены там поменьше, чем у нас в магазинах. В основном пользуюсь rukodelie.com.ua. Девочки очень вежливые, сразу перезванивают после получения заказа. Можно перезвонить им и добавить к основному заказу ещё что-то. Канву дмс по случаю купила у них за 54 за м, а у нас в магазинах она была уже по 100. Минус - на сайте товар указан в наличии, а может оказаться, что его нет. Пользовалась ещё Русланом(интернет-магазин). У них большой тоже выбор. Минус - тот же. |
|
Догори |
|
|
Natalia
|
Написане: середа січня 21, 2009 11:09 am Тема повідомлення: |
|
|
Всім доброго дня. Дякую за тему, дуже корисна інформація. У Львові на Південному DMC 5.00-6.10грн. Є магазинчик Бабусина скриня, там по 4,80грн. вчора брала. Кому цікаво пишіть, розкажу. |
|
Догори |
|
|
|
Написане: середа січня 21, 2009 6:20 pm Тема повідомлення: |
|
|
Так мені здається що мене не зрозуміли. Я пропонувала в цій темі писати адреси магазинів, що вам подобаються. Адже власники крамниць не будуть проти такої реклами і власне для нас користувачів корисно. І я не проти того аби Ви лишали свої відгуки про магазини, про їх товар, про якість обслуговування, про ціни, і таке всяке.
Я наприклад зберу інформацію про магазини які знаю в м.Києві, може хтось теж скористається цією інформацією. _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
Натали
|
Написане: понеділок січня 26, 2009 11:50 am Тема повідомлення: |
|
|
Для дончанок. По б. Шевченко, магазин "Рукодельница". Там ДМC по 4,00. |
|
Догори |
|
|
|
Написане: понеділок січня 26, 2009 12:49 pm Тема повідомлення: |
|
|
Київські магазини
пр-кт Перемоги,60, ТЦ "Анвтоль" 2-й поверх, Китайське муліне що повністю відповідає кольоровій гамі ДМС по 5 грн. (якість на подив добра) магазин працює до 31.01.2009 р.
Мережамагазинів Дантель продає ДМС по ,9 грн
бул. Т.Шевченка, 46, м-н Дантель тел. 234-58-86
пр-кт Гагаріна, 2/35, м-н Дантель тел. 223-29-14
бул. Дружби Народів, ТЦ "Навігатор" _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
Оксана
|
Написане: вівторок лютого 10, 2009 3:18 pm Тема повідомлення: |
|
|
В Харкові на вулиці Пушкінській 79 (в будівлі гуртожитку "Гігант", магазин "Гармонія") є відділ з товарами для вишивки. Вчора там можна було придбати DMC по 5,25грн, Анхор - по 4грн. персонал дуже привітний.
Мені сподобалося, після авансу зайду ще |
|
Догори |
|
|
|
Написане: понеділок березня 02, 2009 8:13 pm Тема повідомлення: |
|
|
Ми нарешті відкрили магазинчик.
2 хв. від метро Чернігівська.
Будемо раді Вас бачити! _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
|
Всі повідомлення, що містять спробу порушення авторського права будь-якого виробника будуть видалятись без попередження
|