Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
ylia1989
|
Написане: вівторок вересня 16, 2008 7:45 pm Тема повідомлення: набір для вишивання Eva Rosenstand |
|
|
Шановна пані Оксано, в мене до Вас є питання. У вашій інтернет-крамниці я вподобала собі один набір для вишивання Eva Rosenstand у біло-блакитних кольорах. На інших сайтах в детальному описі цього набору зазначено: "канва або білий льон". То яка саме тканина входить до цього набору?І які у Вас умови доставки-яка сума доставки і чи залежить вона від вартості набору?Буду Вам дуже вдячна за відповідь, бо така красива картина, що її неможливо оминути
Юлія |
|
Догори |
|
|
Редактор Модератор форуму
|
Написане: середа вересня 17, 2008 8:27 am Тема повідомлення: |
|
|
Якщо це можливо напишіть мені артикул картини, що Вам сподобалась, я попрошу глянути на складі, що саме за тканина чи канва в наборі.
Набори дійсно дуже чудові, я один собі лишила, правда, не знаю коли знайду на нього час, бо зараз займаюсь крім основного, відшивання для обкладинки Настуні, ще й вишиванням ікон та розпочала роботу над набором Кандамар....
З приводу доставки та оплати інформацію можна отримати телефоном: (044)459-39-90 відділ доставки Анна, Ірена. _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
ylia1989
|
Написане: середа вересня 17, 2008 9:44 am Тема повідомлення: набір для вишивання Eva Rosenstand |
|
|
Дякую за корисну інформацію. Артикул цієї картини № 12-646. І ще одне: у відділі "Схеми" є одна цікава картина з маками, артикул № TDN-0005/11; написано, що зараз її немає на складі. Скажіть будь ласка, коли її можна очікувати у продажу? |
|
Догори |
|
|
Редактор Модератор форуму
|
Написане: середа вересня 17, 2008 1:58 pm Тема повідомлення: |
|
|
В наборі Eva Rosenstand № 12-646 тканина для вишивання.
Листів А3 нашого виробництва ми швидше за все більше випускати не будем тож схема артикул № TDN-0005/11 - наряд чи зявиться в продажу. _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
ylia1989
|
Написане: середа вересня 17, 2008 6:34 pm Тема повідомлення: набір для вишивання Eva Rosenstand |
|
|
Дякую за відповідь. Набір я обовязково придбаю, от тільки осінню сесію здам, а то зараз часу зовсім немає . А стосовно схеми шкода, дуже б непогана вийшла картина. Нічого, картин з маками багато |
|
Догори |
|
|
|
Всі повідомлення, що містять спробу порушення авторського права будь-якого виробника будуть видалятись без попередження
|